Opleiding tot rijinstructeur - DriveYOU - DriveYOU Opleiding tot rijinstructeur - DriveYOU
 • Google Beoordelingen
  5.0
 • "Ik bepaal zelf mijn werktijden."

  Is rijinstructeur worden iets voor jou?

  Is autorijden je passie en breng je graag jouw kennis en kunde over op een ander? Dan is het beroep van rijinstructeur iets voor jou! Als rijinstructeur is het van belang sociaal, gedreven en vastberaden te zijn. Rijinstructeurs zijn namelijk een mental-coach, begeleider, instructeur en motivator in één. Als instructeur heb je het onstilbare verlangen om elke leerling op te leiden tot een vakbekwame verkeersdeelnemer. Alle obstakels op weg naar dat doel trotseer je samen met de leerling.

  Als rijinstructeur weet je je kennis over te dragen op een leuke, duidelijke manier. Je weet de leerling te prikkelen en fasegewijs naar een hoger plan te begeleiden. Als instructeur motiveer je, je geeft complimenten waar dit kan en zet samen met de leerling de schouders eronder daar waar nodig. Zo behoudt de leerling de zin en motivatie om zijn/haar rijbewijs te halen en behoudt het vak van rijinstructeur een hoge mate van kwaliteit.

  Startdata opleiding
  12 APR
  Avondopleiding landelijk (online)
  19 JUN
  Avondopleiding landelijk (online)
  4 SEP
  Avondopleiding landelijk (online)
  6 NOV
  Avondopleiding landelijk (online)

  Er start altijd een opleiding bij jou in de buurt en aansluitend bij jouw persoonlijke studietempo.

  Waarom rijinstructeur worden via DriveYOU?

  De docenten bij DriveYOU beschikken over veel kennis, diploma’s en ervaring en hebben één gezamenlijk doel: jou op een leuke, duidelijke manier opleiden tot rijinstructeur! Door de kennis en jarenlange ervaring zijn wij als geen ander in staat jou het goede voorbeeld te geven, waardoor ook jij na het afronden van de opleiding een rijinstructeur bent van grote klasse! Dit is natuurlijk van waarde als je daarna bij ons gaat werken als rijinstructeur.

  DriveYOU helpt van begin tot eind om van jou een getrainde leermeester te maken. Één die in staat is iedere leerling effectief te begeleiden bij het behalen van zijn/haar rijbewijs. Dat is onze belofte aan jou!

  Om er zeker van te zijn dat wij de meest geschikte rijinstructeurs opleiden en om de kwaliteit onder de rijinstructeurs te waarborgen vinden wij dat je aan de volgende criteria moet voldoen:

  • Representatief voorkomen;

  • Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;

  • Goede beheersing van de Nederlandse Taal;

  • Stressbestending;

  • Engelengeduld;

  • In bezit van minimaal rijbewijs categorie B.