• Google Beoordelingen
  5.0
 • De verzekering voor je rijlessen! 

  Alle rijinstructeurs die werkzaam zijn voor DriveYOU, zijn zorgvuldig geselecteerd. Onze rijinstructeurs zijn zelfstandige ondernemers die rijden onder de naam DriveYOU. Als leerling doe je altijd rechtstreeks zaken met je rijinstructeur en niet met DriveYOU B.V. Alle afspraken worden vastgelegd in de lesovereenkomst die je samen met je instructeur ondertekent.

  Al onze rijinstructeurs zijn aangesloten bij het DriveYOU garantiefonds. In het geval dat je rijinstructeur, om wat voor omstandigheden dan ook, niet meer in staat is om jouw rijlessen verder te verzorgen, dan neemt het DriveYOU garantiefonds de kosten over zoals vermeld in de voorwaarden. Voor eenmalig € 32,50 verzeker je jezelf tegen het langdurig of permanent wegvallen van je gekochte rijlessen of examens. Het werkt heel eenvoudig:

  • Sluit je verzekering af door het betalen van eenmalig € 32,50 via onze webshop;
  • Als de kosten zijn voldaan ben je automatisch verzekerd.

  De keuze voor het al dan niet deelnemen is vrij. Wanneer je niet wilt deelnemen en de betaling dus niet doet, betekent dat voor ons dat je niet verzekerd wilt zijn. Je kunt dan geen aanspraak maken op het DriveYOU garantiefonds.

  Voorwaarden DriveYOU garantiefonds 

  Je kunt aanspraak maken op het DriveYOU garantiefonds bij:

  • Langdurige arbeidsongeschiktheid van je rijinstructeur;
  • Het permanent uitvallen van je rijinstructeur.

  Het DriveYOU garantiefonds draagt er zorg voor dat de vooruitbetaalde rijlessen en/of CBR-examens van de leerling kosteloos bij een andere instructeur van DriveYOU worden voortgezet. DriveYOU heeft instructeurs in heel Nederland en kan hierdoor zekerheid bieden dat de leerling overgeplaatst kan worden naar een andere instructeur.

  Bekijk hier het reglement DriveYOU Garantiefonds