• Google Beoordelingen
  5.0
  • Starten met lessen?
  • Faalangst examen?

  Autorijschool Etten-Leur

  DriveYOU is dé autorijschool in Etten-Leur met een hoog slagingspercentage volgens de laatste cijfers van het CBR. Dit hoge slagingspercentage wordt al jarenlang aangehouden door onze individuele aanpak. De autorijlessen worden immers afgestemd op de leerling. Zo heeft de ene leerling moeite met inparkeren, terwijl de andere leerling het rijden op de snelweg spannend vindt. Hier houden wij rekening mee tijdens de rijlessen. Ook werken weer zeer flexibel. Zo kun je er zelf voor kiezen hoe vaak en hoelang je lest. Wil je graag één enkele rijles volgen in de week? Dit kan! Daarentegen is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een spoedcursus te volgen, waardoor het zelfs mogelijk is binnen één week voorzien te zijn van een autorijbewijs!

  Je rijbewijs halen in Etten-Leur

  Bij onze autorijschool kun je terecht voor rijlessen in de regio Etten-Leur, Breda, Bavel, Prinsenbeek, Ulvenhout en Teteringen. Vele leerlingen gingen je, met alle tevredenheid, al voor! Door onze ervaring weten wij jou op een snelle en veilige manier alle kneepjes van het vak te leren, waardoor wij jou zo snel mogelijk kunnen helpen slagen voor het CBR-praktijkexamen. Maar dat is niet alles, ook voor theorielessen kun je bij ons terecht! Zo kun je bij onze autorijschool terecht voor de meest recente theorieboeken inclusief oefenexamens, maar ook voor het volgen van een tweedaagse theoriecursus (avond en middag, met aansluitend het CBR-theorie-examen). Onze autorijschool biedt zelfs de mogelijkheid tot individuele theorielessen! Oftewel, bij DriveYOU in Etten-Leur kun je terecht voor alles wat te maken heeft met het zo snel en veilig mogelijk behalen van je autorijbewijs. 

  De snelste weg naar je rijbewijs

  Bij DriveYOU staat het plezier hebben in het autorijden voorop. Onze instructeurs werken zeer flexibel, zodat je kunt rijlessen wanneer en waar het jou uitkomt. Wil je graag opgehaald worden van je werk of school om dan gelijk te kunnen rijlessen? Dat is mogelijk, we kunnen je in Etten-Leur en omgeving ophalen voor de rijlessen. Wil je graag zo snel mogelijk je rijbewijs halen, dan plannen we veel lessen in een korte periode, waardoor het zelfs mogelijk is om binnen één week te slagen voor je autorijbewijs! Wil je liever rustig aan het autorijden wennen en er wat langer over doen? Ook dat is mogelijk, dan verspreiden wij de rijlessen uit over een langere periode. Oftewel, alles is bij onze autorijschool bespreekbaar, we denken graag met je mee!