• Google Beoordelingen
  5.0
  • Starten met lessen?
  • Faalangst examen?

  Rijles Etten-Leur e.o.

  Rijles bij DriveYOU in Etten-Leur e.o.

  Welkom, goed dat je rijles wilt volgen bij DriveYOU Verkeersscholen in de regio Etten-Leur e.o.! Wij bieden diverse lespakketten aan, waardoor je je goed kunt voorbereiden op het behalen van je rijbewijs.

  Rijlessen bij DriveYOU duren in principe 50 minuten. Desgewenst kunnen er ook twee rijlessen achter elkaar gepland worden (dit komt veel voor). Je hebt dan dus 100 minuten rijles. Daarnaast is het mogelijk allerlei afspraken te maken met de rijinstructeur over het lessen. Wellicht is het voor jou wenselijk om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen en wil je graag veel rijlessen per week volgen? Aan de andere kant kan het zo zijn dat je juist rustig wilt beginnen met lessen, bijvoorbeeld omdat je je theorie-examen nog moet afleggen. Dan kan je ervoor kiezen wat minder rijlessen per week te volgen en/of enkele rijlessen van 50 minuten in te plannen. Het is allemaal mogelijk en bespreekbaar bij DriveYOU Verkeersscholen!

  Verschillende lespakketten voor rijles in Etten-Leur

  DriveYOU Verkeersscholen biedt verschillende lespakketten aan. Zo kan je er zelf voor kiezen om bijvoorbeeld een pakket te nemen met of zonder tussentijdse toets, met of zonder eindexamen. Ook heb je de mogelijkheid om losse rijlessen te nemen. Zodoende is er altijd een lespakket dat bij jou past!

  Gratis proefrijles bij DriveYOU in regio Etten-Leur

  Wil je graag komen lessen bij onze rijschool? Vraag dan een gratis en vrijblijvende proefles aan. Hierdoor kan je zelf ervaren hoe leuk en leerzaam autorijlessen bij ons is! Tijdens de proefles maakt de rijinstructeur een inschatting van je kwaliteiten en aandachtspunten. Hierdoor kan de instructeur inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs. Verder kan je tijdens de proefles bijvoorbeeld aangeven hoe snel je je rijbewijs wilt halen en of er eventuele bijzonderheden zijn zoals faalangst, autisme of iets dergelijks, waar wij rekening mee kunnen houden.

  Al met al staat DriveYOU Verkeersscholen garant voor een persoonlijke lesmethode, professionele begeleiding en een individuele benadering van de leerling. Hiermee bereid je je perfect voor op het eindexamen en het autorijden na de rijlessen! Wacht niet langer en schrijf je direct in voor een gratis en vrijblijvende proefles!