• Google Beoordelingen
  5.0
  • Starten met lessen?
  • Faalangst examen?

  Rijschool Etten-Leur

  Welkom, leuk dat je wilt gaan rijlessen bij dé rijschool uit de omgeving Etten-Leur. Bij DriveYOU stemt de rijinstructeur de begeleiding persoonlijk op jou af! Zo krijgt iedere leerling die bij ons komt lessen een persoonlijke instructiekaart. Op deze kaart kan de leerling de groei van zijn of haar rijvaardigheid in de gaten houden. Op de kaart wordt door de rijinstructeur bijgehouden wat al is behandeld tijdens de rijles, wat goed gaat en ook waar extra aandacht voor nodig is tijdens de volgende rijles(sen). De instructeur ziet op deze manier in één blik waar verbeterpunten zijn, waardoor je zo snel en goed mogelijk wordt voorbereid op het rijexamen!

  Wij, als rijschool in de regio Etten-Leur e.o., stellen de leerling centraal. Ervaring leert dat het van belang is dat de leerling zich op zijn of haar gemak voelt bij de rijinstructeur tijdens de rijles. Eén van de punten die hierbij van belang is, is een vaste rijinstructeur. Elke rijles dezelfde instructeur zorgt voor structuur, duidelijkheid en effectiviteit. De rijinstructeur weet precies waar je vorige les gebleven bent en leert jou kennen. Zo werken jullie samen als team toe naar het behalen van je rijbewijs!

  Leuke docenten bij de leukste rijschool van Etten-Leur e.o!

  “Het meest waardevolle aan het zijn van rijinstructeur is het feit dat leerlingen slagen voor hun rijbewijs en terugkijken op een leuke periode. Ook is het fijn dat we leerlingen iets kunnen meegeven waar ze de rest van hun leven iets aan hebben.” – rijinstructeur bij DriveYOU Verkeersscholen.

  Uiteraard staat verkeersveiligheid bij DriveYOU voorop, maar wij vinden het ook van belang dat iedere leerling met plezier terugkijkt op zijn of haar rijopleiding!

  Veel leerlingen gingen je voor bij dé rijschool in Etten-Leur e.o.!

  DriveYOU Verkeersscholen heeft al veel leerlingen in de regio Etten-Leur geholpen aan een rijbewijs. Uit klantbeoordelingen krijgen wij een 5 uit 5. Beoordelingen waar we trots op zijn! Ben jij de volgende die bij ons slaagt?