• Google Beoordelingen
  5.0
 • Het theoriegedeelte, de eerste stap naar je rijbewijs! 

  Het behalen van je rijbewijs bestaat uit meerdere onderdelen. Zo moet je, om praktijkexamen te mogen doen bij het CBR-examencentrum, eerst slagen voor het theoriegedeelte. Een goede verkeersdeelnemer beschikt namelijk over een goede kennis over de betekenis van verkeersborden, voorrangsregels, wet- en regelgeving op het gebied van verkeer, gevaarherkenning enzovoorts! Je mag al theorie-examen doen voor de auto als je 16 jaar oud bent!

  Online theorie leren

  Wil je op een efficiënte, snelle en leuke manier slagen voor je theorie-examen? Volg dan de auto theorie videocursus via SlaagvoorjeTheorie. Deze nummer 1 online studiemethode schaf je eenmalig aan voor € 89,95,- en kan je kopen bij jouw rijinstructeur. Je kunt de video altijd terugzien op je desktop, tablet of telefoon.

  Zodra je de videocursus hebt gekocht, ontvang je een e-mail met een bevestiging en je inloggegevens. Vervolgens log je met je inloggegevens, waarna je 12 weken lang toegang hebt tot de videocursus, gratis oefenexamens, een complete begrippenlijst met alle verkeersborden, dagelijks vragenuurtje, makkelijke ezelsbruggetjes en de laatste CBR-examenvragen van 2021. Uiteraard kan je alles terugkijken en bepaal je je eigen tempo! De videocursus bestaat uit verschillende hoofdstukken, is altijd actueel en voldoet aan alle eisen die op dat moment worden gesteld door het CBR-examencentrum waardoor je optimaal wordt voorbereid op het examen! Uiteraard kan je eventuele vragen over de theorie ook altijd stellen aan één van onze ervaren rijinstructeurs.